in norske casinoer

Tips for å vinne online lotto

Lotteriet er et rent sjansespill. Å legge til side overtro og personlig tro, det er ingen objektiv måte å få tallene riktig på. Det er noen ting, men det er definitivt verdt å vurdere når du spiller lotto online for å maksimere fortjenesten.

Selv om det er umulig å forutsi de riktige tallene ved en lotto-tegning, kan avgiftene og prosesskostnadene til visse lotteribyråer bli spådd i god tid. Dermed er det første målet når man spiller online lotto, å finne en lottoportal med minst mulig prosessavgift. På denne måten, hvis du vinner, betaler du laveste provisjon til lotteriportalen hvor du kjøpte billetten din fra.

Det er generelt det samme hvis du spiller på et online lotteri med små jackpotpriser eller hvis du velger større lotterier som EuroMillions Lotto, hvor premier kan gå til millioner av euro i en uavgjort. Å velge et lotteri med høyere jackpotter øker vanligvis ikke kostnadene, men gir mye høyere fortjeneste ved å vinne.

Å velge lucky tall er definitivt veien å gå når du spiller online lotto og hvilke tall kan være bedre egnet enn din egen bursdag og de av dine familiemedlemmer? Dessverre tror mange folk akkurat på samme måte, og i tilfelle man treffer en vinnerkombinasjon, vil beløpene sannsynligvis splitte seg mellom flere spillere, og dermed redusere profittene. Statistikk har vist at mens sjansene for å vinne er nøyaktig det samme i begge tilfeller, når man bruker bursdagsnumre og bruker tall som faller utenfor 1-31-serien, er sjansene for å måtte dele gevinster enormt høyere i tilfelle 1 enn rett og slett holde seg til bursdagsnumre.

Vi håper disse tipsene er noe du ikke har tenkt på før, og vil utvide ideen din når det gjelder å spille lotto online.

Written By:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *