in norske casinoer

Veddemålstips denne våren

Våren er snart i anmarsj, og det betyr at flere idrettsaktiviteter går mot slutten, noe som ofte åpner opp for overraskelser og muligheter til å tjene gode penger. Blant annet går alle de store europeiske fotball-ligaene og skisesongen mot slutten, og på denne siden kan du lære mer om spill på nettet. Mangemillionær over natten er det få av oss som kan bli, men det skal allikevel være mulig å opparbeide en pen fortjeneste hvis man gambler fornuftig og klarer å finne overraskelsene som ofte oppstår på slutten av sesongen.

Sesongslutt = overraskelser

Sesongavslutningen byr ofte på overraskelser, og i de store ligaene er det nesten alltid ett lag som greier å få på plass en rekke med gode resultater. Et godt eksempel er Leicester i fjorårets Premier League, og de har også på en forbilledlig måte tatt med seg de gode resultatene fra i fjor inn i årets sesong. Både Sunderland og Aston Villa har hatt en veldig svak sesong til nå, men kanskje én av disse to klubbene kan begynne å vinne en rekke kamper. Mange har også tippet at Leicester kommer til å sprekke, og det kan derfor være fornuftig å sette noen kroner på at Manchester City vinner serien til slutt i avskjedsesongen til Manuel Pellegrini. Årets seriemesterskap i England er vidåpent, mens det i Italia har utviklet seg til en tvekamp mellom Napoli og Juventus. I Tyskland og Frankrike kan du satse på hvor mange poeng Bayern og PSG vinner med, evt. hvem som rykker ned eller tar de andre mesterligaplassene.

1

Kan Sam Allardyce vinne mange kamper med Sunderland på tampen av sesongen, og dermed nok en gang redde PL-statusen til Black Cats i 12. time?

Bilde: Ben Sutherland

Et annet moment på slutten av sesongen er at mange middelhavsfarere har lite eller ingenting å spille for. Dette betyr at du ofte får høyere odds på at disse lagene skal vinne kampene sine. Det er selvsagt en grunn til dette, og risikoen for at tipset ikke går inn er absolutt til stede. Du bør derfor nøye sjekke formutvikling og skadene til de enkelte lagene før du setter eventuelle innsatser.

Rom for overraskelser i skisporet

I de individuelle ski-idrettene opplever vi ofte at det forekommer flere overraskelser mot slutten av sesongen. Utøverne som har gjort det best i verdenscupen velger ofte å droppe renn i mars, noe som åpner opp for mindre kjente utøvere. Det kan derfor være lurt å sjekke startlisten og føreforholdene i forkant av et renn, sånn at du er oppdatert om hvem som stiller til start. Det forekommer også at hjemmefavoritter gjør det meget bra når skikonkurranser arrangeres i fjerntliggende strøk.

 

Spre innsatsene

Når du satser på outsidere, kan det ofte være lurt å spre innsatsene på flere utøvere. Potensiell utbetaling blir selvsagt lavere, men du øker også vinnersjansene dine. Unntaket er selvsagt hvis du får et veldig godt tips om en utøver som har gode sjanser til å vinne en konkurranse. Da bør du sjekke oddsen kort tid før du setter veddemålet ditt. Husk at bookmakerne som regel er godt oppdatert, noe som betyr at kildene dine må være oppdatert og sikre for at du trygt kan plassere et veddemål som forhåpentligvis gir god avkastning.

 

 

Written By:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *